A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Співчуття Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ всім рідним загиблого ГЕРОЯ - Анатолія Федоровича В'ЯЛОГО, який віддав своє життя за нас, за нашу рідну землю, за Україну

Дата: 05.06.2022 14:34
Кількість переглядів: 110

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ! Загинув наш земляк Анатолій Федорович В'ЯЛИЙ, уродженець села Сиволож Плисківської ТГ.
Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу Плисківської сільської ради і від себе особисто висловлюю щирі співчуття дружині В' ялій Оксані Дмитрівні, сестрам - Ненько Валентині Федорівні,
Мельник Наталії Федорівні, дітям і всім рідним загиблого ГЕРОЯ - Анатолія Федоровича В'ЯЛОГО, який віддав своє життя за нас, за нашу рідну землю, за Україну.
Ми всі в глибокій скорботі і печалі, бо обірвалося життя Героя. Неймовірно глибокий біль, сум, незагоєна рана на серці, крик в душі, пекучі сльози у рідних, у всіх хто знав Анатолія Федоровича. Співчуваємо рідним і розділяємо їхнє горе.
В'ялий Анатолій Федорович, народився в селі Сиволож. Мав позивний "Мак".
Анатолій Федорович загинув 25 травня, в ході оборонного бою поблизу н.п. Довгеньке, Ізюмського району, Харківської області.
Служив в 95 десантно-штурмовій бригаді, снайпер.
Пройшов строкову службу в Десні, потім служив в м. Житомир. На війні з 2014 р., повернувшись до рідного дому він придбав землю і мав велике бажання бути господарем на своїй землі. Не судилося... Кляті рашисти змінили його мрію... Невагаючись ні хвилини пішов захищати рідну землю, Україну від ворога. Йому назавжди залишиться 53.
Люблячий тато, чоловік, брат, дідусь, справжній Герой України. Він навіки залишив по собі добру пам'ять.
Поховання відбулося 03.06.22 о 10.00, в м.Бровари.
Вічна, світла пам'ять і царство небесне Анатолію Федоровичу.
З сумом, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора