A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Сьогодні в Сиволозькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося свято Останнього дзвоника

Дата: 27.05.2022 15:49
Кількість переглядів: 115

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ звернулася до всіх школярів з побажанням миру та омріяної перемоги, добра, щастя і міцного здоров’я. Марина Олександрівна привітала випускників, педагогічний колектив, батьків, гостей зі святом та вручила випускникам 11 класу Подяки.
Хвилюючі почуття переповнювали сьогодні наймолодших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання. Марина Олександрівна вручила випускникам 4 класу іменні сувеніри. Коли прозвучав Останній дзвінок, хвилюючі почуття випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним.
Попереду тепер у них нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Марина Олександрівна побажала, кожному випускнику, знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.
Хай буде багато натхнення, перемог, а невдачі лише виковують характер і роблять вас сильнішими!
Марина Олександрівна щиро подякувала вчителям за самовіддану працю, за турботу і знання, які віддають своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Побажала життєвих сил і натхнення. Нехай вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишає ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
Сьогодні, ми дякуємо і доземно вклоняємося кожному воїну, який боронить рідну державу. Всі мрії, бажання, досягнення і життя буде тільки тоді коли буде Перемога і Мир на нашій благословенній, неповторній, вільній Україні! Також з вітальним словом до всіх присутніх звернулися Олена СЕКЕРНЯ директор школи, Ірина ВЕРНИГОР заступник сільського голови, Василь МЕНШИКОВ староста Сиволозького старостинського округу.
Слава Україні! Слава ЗСУ!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора