A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 30.05.2022 16:43
Кількість переглядів: 119

30 травня під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ відбулася щотижнева робоча нарада, за участі Ірини ВЕРНИГОР заступника сільського голови, Людмили ІЛЛЯШЕНКО секретаря сільської ради, старост старостинських округів, з начальниками структурних підрозділів виконавчого комітету Плисківської сільської ради, на якій було розглянуто ряд питань життєзабезпечення громади.
Більшу частину наради зайняло питання виконання доручень, даних протягом минулих тижнів, про що доповіла заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина ВЕРНИГОР.
Підведено підсумки минулого опалювального періоду. За інформацією керівника комунального підприємства, він пройшов в штатному режимі, без надзвичайних моментів.
Обговорено і прогнози щодо наступного сезону. Незважаючи на непередбачуваність ситуації з огляду на війну в Україні, всі служби мають завчасно працювати за визначеним алгоритмом в плані підготовки до функціонування в осінньо-зимовий період закладів соціального спрямування, які надають послуги населенню громади.
Благоустрій території громади продовжує залишається одним із головних питань у роботі сільської ради. З даного питання доповів директор КП «Перспектива» Геннадій КАДІГРОБ .
Геннадій Олександрович закликав всіх жителів громади, підприємців, керівників підприємств та установ усіх форм власності дотримуватися правил благоустрою сіл та скошувати траву на прилеглій території. Адже, за не дотримання правил благоустрою передбачається притягнення до адміністративної відповідальності згідно з вимогами статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, цією статтею передбачені штрафи: для фізичних осіб від 340 до 1 тисячі 360 гривень, для суб’єктів підприємницької діяльності та посадових осіб — від 850 до 1 тисячі 700 гривень.
Також Марина Олександрівна проінформувала, що воєнний стан в Україні подовжено. Верховна Рада України затвердила відповідний акт про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні».
Мета — сприяти вжиттю адекватних заходів, спрямованих на відбиття збройної агресії російської федерації проти України.
Зокрема, ухваленим документом строк дії воєнного стану в Україні продовжується з 05 години 30 хвилин 25 травня 2022 року строком на 90 діб.
За підсумками наради Марина ВІРКО сільський голова надала відповідні доручення та окреслила терміни їх виконання.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора