A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Дата: 16.05.2022 13:27
Кількість переглядів: 110

16 травня 2022 року відбулася щотижнева нарада, яку провела Людмила ІЛЛЯШЕНКО виконуюча обов'язки Плисківського сільського голови, за участі заступників сільського голови Ірини ВЕРНИГОР і Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинський округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради, на якій опрацювали ряд питань порядку денного. Забезпечення стабільної життєдіяльності Плисківської ТГ – головне завдання сільської ради на сьогодні. Найважливіше питання сьогодення - соціальний захист населення громади, внутрішньо переміщених осіб. У повному обсязі надаються послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та малозабезпеченим сім'ям. Особлива увага приділяється особам з обмеженими можливостями. Усі заклади, установи, підприємства працюють за чітким планом.
Кожен відділ сільської ради повністю усвідомлює відповідальність за результати своєї діяльності в умовах воєнного стану.
Варто відзначити, що у загальноосвітніх і дошкільних закладах громади проводиться очна форма навчання, здійснюється підвіз учнів.
У селах громади продуктові магазини працюють, забезпечується постачання продовольчих товарів, попит на які у період воєнного стану підвищився. Працює лікарня та аптека.
Результати щотижневого моніторингу наявності основних товарів та цін на них свідчать про відносну стабільність цінової ситуації у громаді.
Проводиться роздача державної гуманітарної допомоги жителям громади та внутрішньо переміщеним особам. Обговорили на нараді питання закупівлі пального, створення резерву для потреб евакуації. Питання про завершення освітнього процесу в період дії воєнного стану, про визначення дат завершення освітнього процесу в закладах освіти, особливості закінчення навчального року були обговорені на нараді. На сьогоднішній день погода дозволяє наводити благоустрій на території громади. Тож закликаємо долучатися всіх власників та орендарів магазинів, керівників установ, організацій та підприємств забезпечити прибирання прилеглих та закріплених за ними територій. Не зважаючи на те, що у громаді відносно спокійно, у воєнний час треба дотримуватися режиму світломаскування та комендантської години.
За результатами та підсумками наради надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів Плисківської сільської ради та термін їх виконання. Разом МИ сильні!
Слава Україні!
Слава ЗСУ!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора