Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЗАКРИТИ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ

Дата: 07.03.2022 16:40
Кількість переглядів: 119

Ми, депутати Плисківської сільської ради, ПЛИСКІВСЬКИЙ сільський голова МАРИНА ВІРКО та жителі громади підтримуємо Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО, весь український народ та звертаємося до країн - членів НАТО, Президента США Джо Байдена, Прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, Президента Франції Еммануеля Макрона, канцлера Німеччини Олафа Шольца, послів всіх держав з вимогою закрити небо над Україною.
Кожна згаяна хвилина - це смерті наших громадян, жінок і дітей, це знищені наші міста і села! Діяти потрібно негайно!
Українці своїм життям зараз відстоюють не лише незалежність своєї країни, а й безпеку всієї Європи.
Росія умисно вбиває та завдає тяжкої шкоди українцям. Це наводить на думку про умисні вбивства Росією з наміром геноциду.
Закриття неба не дозволить Росії наносити нищівні ракетні удари, здійснювати бомбардування, масштабні десантні операції з використанням літаків та гелікоптерів.
Від подальшого знищення будуть захищені військова і цивільна інфраструктура, дитячі садочки і лікарні, АЕС і хімічні підприємства. Закриття неба захистить житлові мікрорайони і збереже тисячі життів.
Безпрецедентна наруга Росії над демократичними цінностями вимагає від НАТО жорстких дій. Члени НАТО можуть встановити і підтримувати над Україною безпольотну зону, потрібна лише політична воля керівників цих країн. Зробіть свій вибір між добром і злом - закрийте небо над Україною! Захистіть демократію та право українського народу на життя! Підтримайте Звернення України до НАТО про закриття неба! Діяти потрібно негайно!
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора