Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ взяла участь у урочистостях в місті Ніжин та в Крутах

Дата: 16.02.2022 16:08
Кількість переглядів: 120

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ взяла участь у урочистостях в місті Ніжин та в Крутах, де разом зібралися голови громад Ніжинського району, заступник голови Чернігівської ОДА Дмитро ІВАНОВ, керівництво та жителі району, на виконання Указу Президента України № 53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», вперше відзначили День єднання. Цей день об’єднав всіх нас, українців. Це свято, яке увійде в історію нашого народу, як свято національної єдності, посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз. Цей день утвердить нас у єдності, силі та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати ще краще, задля блага нашої країни.
Вдячні  організаторам такого масштабного заходу, а саме: голові РДА Григорію КОВТУНУ, голові Ніжинської районної ради Анатолію КРАСНОСІЛЬСЬКОМУ, Ніжинському міському голові Олександру КОДОЛІ за ЄДНАННЯ жителів Ніжинського району та територіальних громад.
Нехай кожен день дарує всім українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світло. Ми вірні присязі, яку давали перед громадою!
Ми сильні разом!
Фото без опису
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора