Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 14.02.2022 12:07
Кількість переглядів: 182

Сьогодні, 14 лютого, під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, відбулася щотижнева апаратна нарада, за участі секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступників сільського голови Ірини ВЕРНИГОР та Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, під час якої керівники структурних підрозділів Плисківської сільської ради, звітували про роботу за минулий тиждень та визначили пріоритетні завдання на поточний. На нараді розглянуто важливі моменти організації роботи виконавчого комітету та структурних підрозділів сільської ради. Марина Олександрівна проінформувала всіх присутніх, що у Ніжинському районі продовжуються заходи із формування батальйону територіальної оборони. Відповідно до ЗУ «Про національний спротив» із 1 січня цього року територіальна оборона – окремий рід сил і в кожній області сформована бригада, а в кожному районі – батальйон.
Плисківська сільська рада підтримує Програму організації та розбудови територіальної оборони в Ніжинському районі на 2021-2022 роки.
Адже питання захисту країни актуальне ось уже 8-й рік, а коли ворожі військові сили наблизились впритул до українського кордону, особливе важливе! Ми не втрачаємо пильність, готуємо свої території до оборони, але ж і не вдаємось до паніки!
Прошу усіх зберігати спокій, у разі реальної загрози населення буде повідомлене із офіційних джерел інформації.
Насамперед гостро зосереджено увагу на умовах різкого зростання захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID -19 серед жителів громади. На сьогодні вакцинація та дотримання карантинних обмежень є нагальною справою.
Марина Олександрівна звернулася до всіх присутніх — «Не будьте байдужими до свого здоров’я, бережіть себе і своїх рідних! Дотримуйтеся елементарних протиепідемічних правил – носіть маски, уникайте скупчення людей, мийте руки, якщо не має протипоказань – вакцинуйтеся».
Окремо сільський голова наголосила на ефективній співпраці всіх структурних підрозділів та етиці взаємовідносин, підкресливши, що кожен працівник у визначеній посадовими обов’язками площині несе відповідальність у контексті забезпечення процесу життєдіяльності громади.
Визначено також інші невідкладні завдання на цей тиждень.
За підсумками наради Мариною ВІРКО надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора