Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Під головуванням Марини ВІРКО сільського Плисківської ТГ відбувалася нарада, щодо шкільного харчування

Дата: 07.02.2022 16:44
Кількість переглядів: 126

Сьогодні, 07 лютого 2022 року, під головуванням Марини ВІРКО сільського Плисківської ТГ, за участі Ірини ВЕРНИГОР заступника сільського голови, Алли КРИВЕЦЬ начальника відділу освіти, молоді та спорту Плисківської сільської ради, Андрія Крижановського директора Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лідії Ромашкан кухаря їдальні Плисківської школи, відбувалася нарада, щодо шкільного харчування.
З 01 січня 2022 року Уряд затвердив нові норми та порядок організації харчування у закладах освіти (постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»).
Такі зміни прийняті, з метою врегулювання організації харчування дітей з огляду на принципи здорового харчування, приведення енергетичної цінності раціону, структури харчування до Норм фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах і енергії.
Особливості приготування страв у закладах освіти Плисківської громади включають всі ті зміни, що запропоновано згідно 305-ої постанови.
За ініціативи Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, згідно затвердженого Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та нових норм та порядку організації харчування дітей у закладах освіти, розроблено меню на 20 днів та рекомендовано використовувати його у школах Плисківської громади.
Реформа шкільного харчування в закладах освіти Плисківської громади втілюється для здоров’я дітей. Це меню здорового покоління.  І батьки, нам дуже потрібні як амбасадори реформи! Змінювати харчові звички з нездорових на здорові треба також і в сім’ї. Адже все це заради найважливішого – заради наших дітей.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора