Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 07.02.2022 12:41
Кількість переглядів: 219

Сьогодні, 07 лютого, під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, відбулася щотижнева апаратна нарада, за участі секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступників сільського голови Ірини ВЕРНИГОР та Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів.
Керівники структурних підрозділів Плисківської сільської ради, звітували про роботу за минулий тиждень та визначили пріоритетні завдання на поточний. На нараді розглянуті питання: продовження дистанційного навчання та карантину для закладів освіти громади, крім Плисківського ЗДО " Веселка"; тендерна процедура закупівлі автомобіля для надання ритуальних послуг; маршрутне сполучення Сиволож - Ніжин та Борзна - Плиски; проведення організаційних заходів щодо ліквідації можливих наслідків погіршення погодних умов. Розглянули питання харчування дітей в закладах освіти за новими стандартами.
За підсумками наради Мариною ВІРКО надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора