Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 31.01.2022 12:56
Кількість переглядів: 134

Сьогодні, 31 січня 2022 року, під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ відбулася щотижнева нарада, за участі секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступників сільського голови Ірини ВЕРНИГОР та Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, директора комунального підприємства "Перспектива".
Під час наради керівники структурних підрозділів Плисківської сільської ради, старости старостинських округів звітували про роботу за минулий тиждень та визначили пріоритетні завдання на поточний.
Розглянули наступні питання: щодо оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника ЗЗСО; реєстрації установчих документів структурних підрозділів Плисківської сільської ради; аналізу ситуації із захворюваністю на ГРВ учнів, вихованців закладів освіти громади, налагодженості роботи КП " Перспектива" під час погіршення погодних умов, стан захворювання на COVID і вакцинації у громаді та інші.
За підсумками наради Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ надала ряд рекомендацій керівникам структурних підрозділів Плисківської сільської ради та відповідні доручення і побажала всім присутнім здоров'я та продуктивного робочого тижня.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора