A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Дата: 03.12.2021 15:14
Кількість переглядів: 184

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями.

Сьогодні Вернигор Ірина - координатор з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашнього насильства, Васильчук Валентина - керівник  мобільної  бригади  та старости  сіл  Плисківської громади  провели бесіду  на  тему  «Людина  починається  з  добра».  Розмова  пройшла  в атмосфері  відкритого  діалогу, обміну  думками  та  інформацією.

Відзначаючи Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства. Захищаючи гідність таких особливих людей, ми захищаємо своє людське обличчя. Милосердя, толерантність та небайдужість  кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими  фізичними можливостями, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму з-за проблем зі здоров`ям.

Закликаємо всіх небайдужих відкрити свої серця для добра, перейнятися проблемами людей з особливими фізичними можливостями.

Бажаємо всім життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я та благополуччя, щастя та успіху!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора