Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 08:47
Кількість переглядів: 112

Щороку 3 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.
Ми не повинні забувати, що поруч живуть люди з інвалідністю, які першочергово потребують нашої уваги й підтримки, а також соціального захисту від держави. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, у тому числі травм, отриманих під час виконання професійних обов’язків. Держава гарантує особам з інвалідністю забезпечення широким спектром медико-соціальних послуг, лікарськими засобами і виробами медичного призначення, якісного та вчасного лікування, медичної реабілітації, спрямованої на відновлення порушених чи втрачених функцій організму та відновлення оптимального фізичного й соціального рівня життєдіяльності.
Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю покликане привернути увагу людства до проблем осіб з інвалідністю, захист їхньої гідності, прав і благополуччя. Суспільство має усвідомлювати переваги, які воно отримує від участі осіб з інвалідністю в політичному, соціальному, економічному й культурному житті.
Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя цих людей.
З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю Плисківська сільська рада засвідчує свою повагу та бажає людям з інвалідністю міцного здоров’я, оптимізму, впевненості у своїх силах, незламного духу, спокою, добра у серці та родинного затишку.
З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора