A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

У четвер, 2 грудня, у світі відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства у межах Всеукраїнської інформаційної акції «16 днів проти насильства»

Дата: 02.12.2021 08:33
Кількість переглядів: 203

Цього дня ми ще раз хочемо нагадати, що жертвою  торгівлі людьми може стати кожен, неважливо  якого віку, віросповідання, чи статі.

Встановлення цього Дня мало на меті викоренення таких сучасних форм рабства, як торгівля людьми, найгірші форми дитячої праці, примусові шлюби, продаж наречених, передання у спадщину вдів і насильницьке вербування дітей для подальшого використання у збройних конфліктах.

Рабство протягом століть видозмінювалося і виявлялося по-різному. Якщо деякі старі традиційні форми рабства досі присутні у своєму первинному вигляді, то деякі інші набули нових форм. Зокрема, поряд з традиційними формами примусової праці нині існують і інші, які зачіпають, зокрема, мігрантів: праця хатньої прислуги, робота в будівельному секторі, харчовій промисловості, пошитті одягу і сільськогосподарському секторі. Торгівля людьми одна із найпоширеніших форм сучасного рабства. Від цього злочину можуть постраждати усі без винятку: чоловіки, жінки, діти, незалежно від матеріального становища, освіти та місця проживання.

Убережіть себе  та своїх близьких, будьте проінформовані!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора