A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Про внесення змін до Регламенту роботи Плисківської сільської ради VIII скликання

Дата: 27.05.2021 17:26
Кількість переглядів: 189

УКРАЇНА

Плисківська  сільська  рада

БОРЗНЯНСЬКОГО  району  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  області

(восьма сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

від 27 травня 2021 року                           с. Плиски                               № 194 - 8 / VIIІ

 

Про внесення змін до Регламенту

роботи Плисківської сільської

ради VIII скликання

 

Керуючись п.1. ч.1. ст. 26, п.10 ч.4 ст.42 та ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Плисківська сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Регламенту роботи Плисківської сільської ради VIII скликання, затвердженого рішенням Плисківської сільської ради № 7 - 1/ VIIІ «Про затвердження Регламенту Плисківської сільської ради Борзнянського району Чернігівської області» від 26.11. 2021 року:

1.1. статтю 31 викласти у новій редакції:

Стаття 31. Запрошені на засідання сільськоі? ради особи не мають права втручатися в роботу сесіі?, зобов’язані утримуватись від проявів схвалення чи осуду доповідеи?, виступів, рішень оплесками, вигуками та іншими діями; дотримуватись порядку, виконувати пропозиціі? та вимоги головуючого. Особа, яка не є депутатом і припускається грубих порушень порядку, може бути видалена з залу засідань розпорядженням головуючого. На сесіі? ради як депутатам так і запрошеним не дозволяється розмовляти по мобільному телефону. Перед початком сесії мобільні телефони всіх присутніх мають бути переведені в беззвучний режим. Особи, які мають намір перебувати в приміщенні, де проводиться пленарне засідання сесіі? сільськоі? ради, мають забезпечити можливість представнику апарату сільськоі? ради встановити і?х особу, надавши документи, що посвідчують особу. У випадку відмови від надання документів, що посвідчують особу, вказані особи за рішенням головуючого на пленарному засіданні видаляються з приміщення, де проводиться пленарне засідання. Допуск осіб здіи?снюється також виключно у випадку можливості і?х розміщення у приміщенні для проведення пленарних засідань на сидячих місцях, без завдання шкоди процесу діяльності депутатів сільськоі? ради. Форми присутності осіб на засіданнях сільськоі? ради не повинні створювати перешкод та/або втручання у діяльність депутатів сільськоі? ради та проведення пленарного засідання в цілому. Відео, звукозапис та фотофіксація пленарних засідань забезпечується апаратом сільськоі? ради або акредитованими апаратом сільської ради засобами масової інформації;

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, гуманітарних питань, депутатської діяльності, етики та регламенту.

 

 

 

Сільський голова                                                                     М.О. Вірко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора