A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

У ПЛИСКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИТО ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 02.06.2021 06:57
Кількість переглядів: 755

   Фото без опису

   
  Просторий, обладнаний за сучасними вимогами Центр надання адміністративних послуг.

  Ця подія має велике значення для нашої громади. Створення умов для якісного надання місцевою владою адміністративних послуг є пріоритетними для Плисківської сільської ради.

 Центр надання адміністративних послуг  працюватиме для жителів нашої громади. Затверджено більше ста вісімдесяти послуг, які зможуть   отримати громадяни.

   В урочистій церемонії відкриття Центру надання адміністративних послуг взяли участь:

Вірко Марина  Олександрівна -  Плисківський сільський голова;

Хомик Олександра  Дмитрівна – директор  Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської ОДА

Ковтун  Григорій Костянтинович - голова Ніжинської районної державної адміністрації;

Красносільський  Анатолій Григорович - голова Ніжинської районної ради, а також

Начальник Головного управління Пенсійного  фонду України в Чернігівській області - Юрченко Юрій Дмитрович;

 Заступник начальника  Головного управління Пенсійного  фонду України в Чернігівській області - Сіраш Вадим Васильович;

Заступник  начальника відділу обслуговування громадян №11 (сервісного центру) Головного управління Пенсіїного  фонду України в Чернігівській області -  Васильчук Світлана Олексіївна;

Начальник  Сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Ніжинського районного відділу поліції  Головного управління Національної поліції в Чернігівській області - Чебоненко Андрій Станіславович;

Завідувач Борзнянського районного сектору Управлінням Державної міграційної служби України в Чернігівській області - Толочко Галина Олексіївна, гості   та жителі  Плисківської сільської територіальної громади.  

  Ідея створення Центру надання адміністративних послуг та задум реконструювати будівлю належала голові Плисківської  сільської ради ВІРКО МАРИНІ ОЛЕКСАНДРІВНІ.

Марина Олександрівна радо  привітала всіх гостей у Плисківській  територіальнії громаді та жителів громади  з нагоди відкриття сучасного Центру надання адміністративних послуг.

  У вступному слові Марина Олександрівна відмітила, що цієї  події ми довго чекали. Влітку 2019 р. Плисківська сільська рада взяла участь у гранті в рамках проекту U-LEAD з Європою «Підтримка реформи децентралізації в Україні» і стала фіналістом для отримання допомоги зі створення центру надання адміністративних послуг.

   Офіційно було підтверджено наміри створити для жителів громади ефективні механізми доступу до адміністративних послуг, закріпити прозорість процедур та легкість отримання результату у центрі надання адміністративних послуг  Плисківської громади, тож жителі громади будуть мати ширший спектр послуг в форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів.

   За фінансової підтримки проекту U-LEAD сільська рада отримала значну фінансову допомогу у придбанні сучасного обладнання для центру, меблів, також було проведено в кілька етапів навчання спеціалістів. Сільська рада в свою чергу займалась  створенням  приміщення під ЦНАП. За рахунок  коштів сільського бюджету здійснені ремонтно-будівельні роботи у приміщенні сільської ради на суму  252 тис. грн.,   під’єднано мережу інтернет вартістю   30,0 тис.грн.

  Завдяки міжнародній програмі U-LEAD, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-учасників Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції, мешканці громади будуть мати змогу отримувати якісні послуги в сучасному центрі європейського зразка. Це ще один крок на шляху змін старої системи на сервісну службу, орієнтовану на потреби громадян. Всі питання можна вирішити тут при одному відвідуванні.

    Втілюючи в життя цей проект нам вдалося згуртувати навколо нього багато служб, громадян, спеціалістів різних ланок; разом пережити хвилюючі моменти і труднощі.

 Укладені Угоди про співробітництво з надання адміністративних послуг  з Пенсійним фондом України в Чернігівській області, Головним управлінням Держгеокадастру у Чернігівській області, Управлінням Державної міграційної служби України в Чернігівській області, Управлінням з питань  соціального захисту населення Ніжинської РДА, відділом адміністративних послуг Ніжинської РДА.

    На сьогодні поставлена мета  реалізована. Марина Олександрівна зазначила, що її,  як голову громади, переповнюють радісні емоції, глибока вдячність представникам міжнародної програми U-LEAD, шанованим гостям, вдячність депутатам сільської ради за співпрацю, розуміння і підтримку.

   Вітаю вас усіх зі святом!  Перерізали стрічку й урочисто відкрили  Центр надання адміністративних послуг Плисківської сільської ради

Пані  Марина ВІРКО,

Пані Олександра ХОМИК, 

Пан Григорій КОВТУН.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора