A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Депутати та старости Плисківської ТГ отримали посвідчення та нагрудні значки.

Дата: 03.03.2021 13:07
Кількість переглядів: 1111

  Перед початком пленарного засідання чергової 5 -ї сесії, яке відбулось 02.03.2021 року, сілький голова Марина Вірко та секретар сільської ради Людмила Ілляшенко виконали приємну місію – вручили обранцям громади посвідчення депутата, старост та нагрудні значки.

Бажаємо депутатам та старостам витримки, мудрості у прийнятті рішень, міцного здоров’я, натхнення і щоб все задумане обов`язково здійснювалось, щоб була стабільність і мирне небо над благословенною українською землею. Сподіваємося на подальшу спільну і плідну співпрацю задля того, щоб змінити на краще обличчя нашої громади. СТАТУС ДЕПУТАТА - це не лише якісь пільги і права, а й щоденні обов’язки перед виборцями.

СТАТУС СТАРОСТИ - це статус посадової особи місцевого самоврядування, який представляє інтереси всіх жителів старостинського округу. Щоб соціальні, побутові та інші потреби мешканців села були задоволені, проблеми місцевого значення вирішувалися швидко, відкрито, прозоро. Забезпечуючи комунікацію між владою та громадою села.

Секретар сільської ради також вручила посвідчення та нагрудний значок сільському голові Марині Вірко.

А також привітали депутатів- іменинників: Тетяну Коромислову, Валентину Воскобойник, Наталію Бідну.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора