A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

05.02.2021 року заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вернигор І.В. проведено засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради.

Дата: 05.02.2021 16:22
Кількість переглядів: 131

У роботі засідання взяли участь 8 членів виконавчого комітету.

Згідно порядку денного присутні розглянули 18 питань.

За рекомендацією начальника відділу освіти, молоді та спорту Гордієнко О.В. у  зв’язку зі зростанням цін на продукти харчування, які рекомендовані новим санітарним регламентом та з метою організації  раціонального  харчування  дітей  у  загальноосвітніх і дошкільних закладах сільської ради прийнято рішення про підвищення вартості харчування дітей в ЗДО та ЗОШ.

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Перспектива» виконком сільської ради вирішив  передати та закріпити на праві господарського відання за КП "Перспектива" автомобіль: марки ВАЗ 210700-20.

Крім того, членами виконкому визначено посадовий оклад директору КП «Перспектива». 

З метою врегулювання питань  з  оформлення права  власності на нерухоме майно присвоєно адреси на об’єкти нерухомості медичних закладів та з метою впорядкування адресного господарства об’єктів на території  Плисківської сільської ради прийнято рішення про зміну та присвоєння поштової адреси житловому будинку.

Також, надано дозвіл на видалення аварійних дерев на території сіл Плиски та Сиволож згідно 3 актів обстеження та затверджені кошторисні документації по поточних ремонтах вуличного освітлення.

У зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу, членів виконкому та в зв’язку з кадровими змінами в апараті сільської ради внесені зміни до складу Комісії з питань захисту прав дитини, Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, Комісії з питань спрямування у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  на придбання соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, Комісії з  питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, Комісії по обстеженню зелених насаджень, адміністративної комісії, Міжвідомчої робочої групи з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, визначено відповідальних осіб для здійснення контролю за  умовами проживання дітей, які перебувають або мають загрозу потрапити у складні життєві обставини та осіб, які  відповідатимуть за облік дітей шкільного  віку.

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора