A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Плисківська ТГ славиться своїми спортивними талантами, з честю продовжує традиції виховання фізично загартованого молодого покоління

Дата: 01.02.2021 13:50
Кількість переглядів: 284

Плисківська ТГ славиться своїми спортивними талантами, з честю продовжує традиції виховання фізично загартованого молодого покоління. Адже, здорова духом і тілом людина складає опору громади. Спорт не лише дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Заплановане спортивне свято за підсумками 2020 року не відбулося, оскільки ковід вніс свої корективи. Проте, відзначення грошовими винагородами спортивних команд, спортсменів громади відбулося: чемпіон першого відкритого чемпіонату з футболу Борзнянської ОТГ у першій лізі ФК "Україна" с. Велика Загорівка, срібний призер даного чемпіонату - ФК "Єдність" с. Плиски, бронзовий призер - ФК "Агротрейд" с. Сиволож, учасник чемпіонату - ФК " Петрівка" с. Махнівка; чемпіон з пляжного волейболу, який проводила Борзнянської ОТГ, команда у складі Довгополого В. та Кантура В. с. Сиволож; срібний призер онлайн турніру з шашок - 64 Федорченко В.А. Пишаємося Вами. Ви - взірець для підростаючого покоління. Глибока шана та щира вдячність за матеріальну підтримку футбольних команд громади та плідну співпрацю інвесторам, спонсорам: Гладкову В.Л., Реві А.М., Шиянову О.Ю., " Агротрейд - Виробництво" м. Харків, с/ г ТОВ " Злагода", що входить до складу групи компаній «Агротрейд», Мазію О.І., Нагорному М.М., Індику Є.В.

Сердечно вдячні всім, хто вносить вагомий вклад та прикладає значні зусилля в розвиток спортивного життя громади. Нових спортивних здобутків та перемог у 2021 році.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора