A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

26 листопада 2020 року в приміщенні Плисківського Будинку культури відбулася перша (установча) сесія 8 скликання Плисківської сільської ради

Дата: 26.11.2020 15:52
Кількість переглядів: 924

Першу сесію Плисківської сільської ради об’єднаної територіальної громади восьмого скликання, відповідно до вимог статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відкрила в.о. голови Плисківської сільської територіальної виборчої комісії Ярмак-Холоста М.І., поіменна реєстрація засвідчила, що у пленарному засіданні першої сесії Плисківської сільської ради восьмого скликання приймають участь 19 депутатів, що дає право на проведення сесії і прийняття рішень.

 Першу сесію Плисківської сільської ради в.о. голови Плисківської сільської територіальної виборчої комісії Ярмак-Холоста М.І. оголосила відкритою та виступила з інформацією  про підсумки виборів  депутатів сільської ради 25 жовтня 2020 року та про підсумки виборів  сільського голови 25 жовтня 2020 року. 

Сільський голова МАРИНА ВІРКО склала присягу і підписала її текст визначений ст. 11 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Інформація в.о. голови Плисківської сільської територіальної виборчої комісії Ярмак-Холоста М.І., закінчена, і право по веденню сесії передається Плисківському сільському голові М.О.Вірко, яка звернулася до присутніх з промовою: Шановні депутати! Вітаю Вас з обранням депутатами Плисківської сільської ради VІІІ скликання, бажаю Вам плідної та корисної депутатської діяльності на благо нашої громади по виконанню своїх депутатських повноважень. Сподіваюсь, що ми разом з Вами докладемо всіх зусиль, щоб здолати ті проблеми, які стануть на нашому шляху. Ми повинні зробити все можливе для того, щоб наша громада була самодостатньою, спроможною. А я, як сільський голова, і надалі буду вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватись Конституції та законів України, сумлінно виконуватиму свої посадові обов’язки. Продовжуємо нашу роботу.

На сьогоднішній сесії новообрані депутати сільської ради восьомого скликання та сільський голова будуть голосувати посвідченнями, які вони отримали при реєстрації. Також нагадую, що чинним законодавством передбачено відкрите поіменне голосування та, для виборів секретаря сільської ради – таємне голосування. Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» до прийняття Регламенту ради чергового скликання застосовується Регламент ради, що діяв у попередньому скликанні. Питання до порядку денного сесії пропонуються відповідно до Регламенту сільської ради, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Депутати затверджують порядок денний сесії.

МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА наголосила, що  згідно ст. 46 п.5 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сьогодні проводиться сесія згідно порядку денного:

1. Про обрання лічильної комісії.

2. Про затвердження протоколу №1 лічильної комісії.

3. Про затвердження протоколу №2 лічильної комісії.

4. Про обрання секретаря  Плисківської сільської ради.

5. Про затвердження Регламенту Плисківської сільської ради

6. Про затвердження заступника Плисківського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вернигор І.В.

7. Про затвердження заступника Плисківського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лебедь Л.Я.

8.  Про  затвердження Положення про старост.

9. Про затвердження  старости  Великозагорівського старостинського  округу.

10. Про затвердження старости Сиволозького старостинського  округу.

11. Про утворення постійних комісій ради, їх персонального складу. Затвердження Положення про постійні комісії.

12. Про утворення виконавчого комітету ради, визначення чисельності та затвердження його персонального складу.

13. Про затвердження Положення «Про оплату праці та матеріальне забезпечення апарату сільської ради».

14. Про затвердження Положення «Про преміювання сільського голови, працівників апарату сільської ради, працівників та робітників, зайнятих обслуговуванням сільської ради».

15. Про умови оплати праці та преміювання сільського голови.

16.Про затвердження порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Плисківській сільській раді.

Депутати затвердили  порядок денний, який в повній мірі був виконаний  та прийняті відповідні рішення з кожного питання.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора