A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

#пробація_Борзна Продовжуємо співпрацю з волонтерами

Дата: 19.10.2020 09:24
Кількість переглядів: 267

 Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття.

 

Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»).

Важливим елементом для забезпечення належного виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників.

Для цього законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробаціюволонтерів пробації.

       Борзнянський районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області на початку 2020 року також  почав співпрацювати з волонтером - Олександром Носенко, який також був раніше засудженим,  а на даний час, допомогає іншим змінити своє життя на краще. 13.10.2020р. ним, вкотре, було проведено зустріч з підобліковими сектору, спрямовану на надання їм психологічної допомоги, підтримки. Під час даної зустрічі засуджені та волонтер  ділились  своїм досвідом, обговорювали шляхи виходу з тієї чи іншої негативної ситуації та багато  іншого.

 

Борзнянський РС філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора