A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 01.10.2020 17:07
Кількість переглядів: 226

З нагоди святкування Дня Захисника України і Дня Українського козацтва Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Плисківської сільської ради та Будинки культури Плисківської громади запрошують взяти участь у поетичному онлайн-конкурсі під назвою «В ім’я честі твоєї, Україно!», присвяченому воїнам АТО. Всі жителі Плисківської ОТГ котрі небайдужі до поетичного слова та патріотичного духу можуть продемонструвати свій талант «пера» без вікових обмежень та жорстких умов.
Мета конкурсу – формування мовної культури, вживання української мови як духовного коду нації. Культивування розвитку високої патріотичної свідомості, почуття вірності та любові до Батьківщини. Розвиток патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України. Утвердження в свідомості громадян об’єктивної оцінки ролі українського війська в українській історії та сьогоденні.
Конкурс триватиме з 01.10.2020 по 14.10.2020 . Для того, щоб подати заявку на участь, потрібно надіслати свій авторський вірш за вказаною електронною адресою (budinkikulturipliskivskoiotg@gmail.com або на Viber за номером +380632662369) додавши особисті реквізити, а саме:
ПІБ
Вік учасника
Місце проживання
Контактний номер
Переможці визначатимуться за результатами онлайн-голосування (за найбільшою кількістю отриманих лайків ) в соцмережі Facebook на офіційній сторінці Будинки культури Плисківської громади. Учасники конкурсу, що отримають найбільшу кількість голосів і займуть призові місця будуть нагороджені призами. Чекаємо ваших заявок.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора