A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЄМО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВУ МАРИНУ ВІРКО! ГАНЬБА "ручним журналістам" Плиски-Агро!

Дата: 15.09.2020 23:52
Кількість переглядів: 288

Як і очікувалось, недоброзичливці, які відчувають за собою гріхи перед Плисківською громадою, помітно активізувались з початком передвиборчої кампанії. Однак, що теж цілком очікувано, не в виплаті заборгованостей і не в обіцяному підвищенні ставок орендної плати пайовикам, а в замовних статтях і пустих звинуваченнях. Потрапило на очі чергове «творіння» креативних посіпак – псевдоінформаційний бюлетень «Голос громади», з публікацій якого очевидно вбачається загравання авторів його публікацій з ТОВ «Плиски-Агро» на грані з підлабузництвом.
Ознайомившись зі змістом, складається таке враження, що ключовою політичною фігурою держави є Вірко Марина Олександрівна, а Плиски є як мінімум центром області. Стільки уваги, стільки бажання віднайти хоч щось негативне, стільки витраченого на це часу і зусиль – викликають щиру радість за замовників цих дописів, до яких, імовірно, варто віднести саме «Плиски-Агро». Адже, якщо вони можуть собі це дозволити, то справи у підприємства, мабуть, йдуть краще, ніж озвучується очільниками, і фінанси дозволяють на постійній основі утримувати цілий штат ручних журналістів, та витрачатись на недешеву поліграфію і розповсюдження. І навіть більше, завдяки недолугим спробам певних «ділків» від агробізнесу обійти законодавство, неправомірно експлуатуючи земельні та майнові ресурси громади і її жителів, порушники по суті фінансують навіть оплату адвокатів сільської ради, адже, за рахунок тих коштів, які громада потім успішно з них в судовому порядку стягує, оплачуються і юридичні послуги. Що і не кажіть, це вигідно. Вистачає навіть на пачки паперу, які доводиться сільській раді витрачати на друк документальних підтверджень порушень, що допускаються недобросовісними підприємствами, і на скарги до уповноважених державних органів та установ в передбаченому законом порядку.
Ще більш недолугими та наївними видаються вдесяте повторені спроби списати всі недоліки і проблеми в діяльності агропідприємства на нібито невдячну Плисківську ОТГ, сільська рада якої «посміла» діяти в межах закону та звернути увагу на всі ті порушення, які допускались і допускаються агропідприємством на території громади. Навіть підпали в іншому кінці району і ті приписують всюдисущим суперменам і супервумен з сільради, які, виявляється, і мінно-вибухову справу знають, і телепортацією володіють, і головне нічого не бояться – якщо вірити, звичайно, замовним статейкам в поширеному псевдобюлетені. Справа, звичайно, кожного, але українські селяни ніколи не здавались такими довірливими, навпаки – прагматизм і реальний погляд на речі явно не дозволить повірити нісенітницям і хворобливій фантазії авторів. Думається, проблеми підприємства виникають через невмілий менеджмент та системні прорахунки, а не через незалежність і адекватність поглядів ОТГ на їх діяльність, а причини надзвичайних ситуацій все ж варто шукати підготовленим співробітникам поліції, а не фантазерам від журналістики.
Єдиним правдивим закликом у всіх тих описах є прохання не продавати свої голоси на виборах, а поставитись відповідально до обрання людей, які щось вміють і можуть не лише на словах.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора