A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДЕНЬ ЗНАНЬ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ У ПЛИСКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.09.2020 13:54
Кількість переглядів: 204

Погожого вересневого ранку радо зустрічають школярів заклади освіти Плисківської громади. У цей день крокують до школи її вихованці, що дуже скучили за шкільним життям, вчителями, друзями-однокласниками.
Особлива увага цього дня – першачкам. Учні першого класу з радісним хвилюванням переступили поріг школи. Цьому передувало незвичайне шкільне свято - тільки для них і батьків. З піднесеним настроєм та допитливими оченятами наймолодші школярики піднялись шкільними сходами у свій перший клас у супроводі гарних вчителів. До закладів загальної середньої освіти Плисківської сільської ради пішли до 1 класу 12 учнів. Депутати сільської ради від імені та за дорученням сільського голови Марини Вірко вручили першокласникам портфелики та сертифікати на отримання полісу страхування на суму 50 000 грн. від нещасних випадків терміном дії з 28.08.20 по 28.08.21 рр.
Учні інших класів були охоплені цікавими заходами в класах, з ними проводились інтерактивні бесіди, вікторини, квести; відбувався перегляд навчальних фільмів про заходи профілактики коронавірусної хвороби.
Вдалого початку та цікавого навчального року вам, школярі!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора