A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

28 серпня 2020 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Плисківської сільської ради.

Дата: 28.08.2020 19:47
Кількість переглядів: 206

 У доповіді начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Вернигор у своїй промові проаналізувала підсумки роботи освітян за навчальний 2019 - 2020 рік, наголосила на основних завданнях закладів освіти в умовах пандемії у новому 2020 - 2021 навчальному році, зорієнтувала всіх на підвищення ефективності навчального середовища та якості освітніх послуг.
Під час обговорення основних напрямків роботи у 2020-2021 н.р. значна увага була приділена організації навчального процесу з дотриманням усіх рекомендацій головного санітарного лікаря України, щодо роботи закладів освіти під час карантину.
У виступах педагоги громади акцентували увагу на проблемних питаннях організації дистанційного навчання у ЗЗСО та ЗДО, роботі психолога в умовах адаптивного карантину тощо.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання й виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня знань кращі освітяни, трудові колективи освіти громади були нагороджені почесними грамотами, подяками сільського голови Марини Вірко, Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, відділу освіти, молоді та спорту Плисківської сільської ради.
Фото без опису
Фото без описуФото без описуФото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора