A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ДО ВАШОЇ УВАГИ! У Плисківській ОТГ стартує новий проєкт заради краси та здоров'я мешканців - фітнес- марафон " Змінити себе"

Дата: 17.07.2020 05:49
Кількість переглядів: 251

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ДО ВАШОЇ УВАГИ! У Плисківській ОТГ стартує новий  проєкт заради краси та здоров'я мешканців - фітнес- марафон " Змінити себе". Ініціатор проєкту - сільський голова МАРИНА ВІРКО, відділ освіти, молоді та спорту Плисківськоії сільськоії ради.
Мета - залучити якомога більше жителів громади до занять фізичною культурою, сприяти покращанню фізичного, психічного та емоціийного здоров'я.
Стартує фітнес- марафон 21 липня 2020 року. Заняття - щовівторка та щочетверга о 17 годині на стадіоні с. Плиски.
Бажаючі матимуть змогу на протязі 1,5 місяця займатися фітнесом із п'ятикратним чемпіоном України по бодібілдингу, майстером спорту, фіналістом чемпіонату Європи та світу, віце- чемпіоном України, майстером спорту з шосейнокільцевих перегонів, першим, хто в Чернігівській області запровадив систему тренувань з фулбоді воркауту, 24 -річним тренерським стажем СЕРГІЄМ СОРОКІНИМ.
Це тренер, який дасть вам зрозуміти, що можна мати стрункий, підтягнутий вигляд без дієт, виснаження, отримати позитивні емоції, заряд бадьорості, зміцнити імунітет, працювати на бажаний результат.
Тренування безкоштовні.
Не стійте на місці, рухайтеся, спробуйте свої фізичні можливості, дбайте про здоров'я, вдосконалюйтеся!
Телефон для довідок: 0982943750
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора