A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЗВЕРНЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО ДО НАЧАЛЬНИКА БОРЗНЯНСЬКОГО ВП БАХМАЦЬКОГО ВП ГУНП У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ О. С. ХАРЕЧКО

Дата: 08.07.2020 15:18
Кількість переглядів: 386

Сьогодні, 08 липня 2020 року, голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО звернулася від імені Плисківської сільської ради та від себе особисто з заявами до Начальника Борзнянського ВП Бахмацького ВП ГУНП у Чернігівській області О.С. Харченко, щодо виявлення Плисківською сільською радою недоліків доріг Т-25-24 ( Борзна - Ічня- Прилуки) від м. Борзни до с. Плиски, Т -25-14 (Ніжин – Бахмач – Дмитрівка) від с.Плиски до м. Ніжин (текст заяви додаємо до допису).
ЗАЯВА
На території доріг Т-25-24 ( Борзна - Ічня- Прилуки) від м. Борзни до с. Плиски, Т -25-14 (Ніжин – Бахмач – Дмитрівка) від с.Плиски до м. Ніжин, Плисківською сільською радою виявлені недоліки доріг, які не відповідають вимогам Державного стандарту України ДСТУ 3587-97. Зокрема, на ділянках доріг є вибоїни в асфальтному покритті, що є небезпечним для життя та здоров’я учасників дорожнього руху.
Вказані недоліки порушують наше право на безпечні умови дорожнього руху, які гарантовані с. 14 Закону України «Про дорожній рух» та мають ознаки адміністративного правопорушення, визначеного ч.1 ст.140 КУпАП.
Відповідно до ст.52 та ст.52-3 Закону України «Про дорожній рух», Національна поліція включена у склад органів, які здійснюють контроль у сфері безпеки дорожнього руху та має повноваження щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.
Також відповідно до ч.1 ст.6 КУпАП, органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування розробляють та здійснюють заходи, спрямовані на запобігання адміністративним правопорушенням, виявлення та усунення причин та умов, що до них призводять.
Відповідно до ч.1 ст. 23 Закону України «Про національну поліцію», поліція відповідно до покладених на неї завдань вживає заходів, спрямованих на усунення загроз життю та здоров’ю фізичних осіб і публічній безпеці, що виникли внаслідок учинення кримінального, адміністративного правопорушення; здійснює своєчасне реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події.
У зв’язку із цим, керуючись ст.40 Конституції України, просимо:
1. Прийняти та зареєструвати цю заяву, як повідомлення про адміністративне правопорушення за ст.140 КУпАП, негайно організувати перевірку вказаних фактів.
2. Вжити заходів для забезпечення безпечного експлуатаційного стану вказаної дороги та продовжувати вживати їх аж до усунення недоліків.
3. Направити нам копії актів обстеження, протоколів, постанов, вимог, приписів, тощо, підготовлених у результаті перевірки і провадження у справі за вказаним у заяві фактом ( в порядку законодавства про доступ до публічної інформації).
4. Про результати розгляду цієї заяви та про вжиті заходи просимо повідомити нас письмово.
Cільський голова М.О.Вірко
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора