A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО КОМАНДІ-УЧАСНИЦЬ ПЛИСКІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 08.07.2020 15:15
Кількість переглядів: 264

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО щиро вітає команду - учасниць Плисківської об'єднаної територіальної громади, які стали переможцями конкурсного відбору для участі у другій освітньо-тренінговій програмі «Академія культурного лідера» на 2020-2021 роки.
До Міністерства культури та інформаційної політики України надійшло 72 заявки з 23 областей України. Лідерами серед областей стали Чернігівська (5 команд) та Дніпропетровська (4 команди) області.
Академія культурного лідера – освітньо-тренінговий проект, що було запроваджено Міністерством культури України у 2018 році у співпраці з Гете Інститутом в Україні та ГО «Інститут культурної політики».
Метою Програми є допомога у створенні спроможних та ефективних команд всередині об’єднаних територіальних громад, які набудуть необхідних знань та практичних навичок для вирішення суспільно важливих проблем своєї громади через культурно-мистецькі проєкти. Більше 200 учасників впродовж 12 місяців працюватимуть над проєктами для своїх громад та отримають навички з проектного та грантового менеджменту. Крім того, команди-учасниці матимуть змогу для спілкування та обміну досвідом, розробки спільних проєктів під час міжмодульних конференцій. А на найбільш активних і успішних чекають навчальні візити до Німеччини, Чехії та Швеції.
Перший випуск Академії відбувся в червні 2019 року – 72 випускники отримали сертифікати від Міністерства культури України.
Друге коло Академії відбувається за підтримки Програми House of Europe, Гете-Інституту в Україні, ГО «Інститут культурної політики».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора