A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 05.07.2020 10:41
Кількість переглядів: 200

З нагоди святкування Дня Родини Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Плисківської сільської ради та Будинки культури Плисківської ОТГ запрошують всіх бажаючих взяти участь у пісенному онлайн-конкурсі «Мелодії моєї родини» серед жителів Плисківської громади.
Мета конкурсу – привернути увагу громадськості до проблем української родини, проявити і підтримати любов і повагу до сімейних цінностей у родині. Участь у пісенному онлайн-конкурсі може взяти кожен житель Плисківської ОТГ, для цього потрібно лише надіслати свій відео-ролик із записом пісні виконаної вами за вказаною електронною адресою ( budinkikulturipliskivskoiotg@gmail.com ) і даними учасика, а саме:
• ПІБ
• Місце проживання
• Контактний номер учасника
Конкурс триватиме з 04.07.2020 р. по 11.07.2020р. Переможці визначатимуться за результатами онлайн-голосування (за найбільшою кількістю отриманих лайків ) в соцмережі Facebook на офіційній сторінці Будинки культури Плисківської ОТГ. Переможець та призери  будуть нагороджені Плисківською сільською радою. Чекаємо ваших заявок.
Фото без опису
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора