A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ ФЕРМЕРА

Дата: 19.06.2020 10:35
Кількість переглядів: 220

ШАНОВНІ ФЕРМЕРИ - ГОСПОДАРІ ЗЕМЛІ! Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО від імені депутатського корпусу, від виконавчого апарату Плисківської сільської ради, від себе особисто щиросердечно вітає всіх фермерів Плисківської ОТГ з ДНЕМ ФЕРМЕРА,   а саме: ФГ «Плисківське» (директор МИКОЛА ІЛЛЯШЕНКО), ФГ «Україна» (ОЛЕКСІЙ БОЙКО), ФГ «Тимошенко Н.І.», фермера ГРИГОРІЯ ФОКІНА, фермера СТАНІСЛАВА ФОКІНА, ФГ "Лан" (МИКОЛА БЕЦЬ), ФГ "Ярина" (МИКОЛА НАГОРНИЙ), ФГ "Ранок" (МИХАЙЛО НАГОРНИЙ), ФГ "Нагорне" (ВОЛОДИМИР НАГОРНИЙ).

Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту Плисківського краю та рідної України і  піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Оптимізму вам, невичерпної енергії та творчої наснаги, мудрих рішень, успіхів і перемоги у всіх ваших починаннях! Нехай свята хліборобська праця продовжує приносити Вам шану від людей і добробут родині!  Здоров’я вам, наснаги, терпіння і  Господніх благословінь!

Ураховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у вирішення питань продовольчої безпеки держави  Президент Володимир Зеленський постановив: установити в Україні День фермера, який відзначати щороку 19 червня". Згідно із Указом глави держави, День фермера встановлено з метою сприяння розвитку фермерського руху в Україні та на підтримку ініціативи громадськості. Це свято присвячене вшануванню вкладу фермерських господарств у розвиток агропромислового сектору і продовольчої безпеки України. Дата 19 червня була обрана для зазначеного професійного свята у зв'язку з ухваленням цього дня у 2003 році закону України "Про фермерське господарство".

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора