A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 19.06.2020 16:26
Кількість переглядів: 226

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ!
Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату сільської ради, від імені всіх жителів громади і від себе особисто щиро вітає всіх, хто турбується про здоров’я громадян, із професійним святом – ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!
Важливість зусиль медичної спільноти для збереження здоров’я всієї нації та майбутнього наступних поколінь неможливо переоцінити. Завдяки величезним зусиллям і високому професіоналізму ви бережете й рятуєте життя людей. Прийміть щирі побажання вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди в родинах, наснаги та ентузіазму у вашій щоденній нелегкій праці! Відзначаючи День медичного працівника, особливо підкреслюю вашу мужність та відданість високій місії рятувати життя людей у будь-який час та в будь-якому місці – якості, які яскраво проявились під час подій, які сколихнули Україну. У цей нелегкий для України час ви сумлінно виконуєте свою роботу. Тож, розуміючи всю складність роботи медпрацівників у нинішніх умовах втілення процесів реформування, Плисківська сільська рада вважає за свій обов’язок співпрацювати з медичною спільнотою заради нашої спільної мети – покращення здоров’я людей, яке потребує не лише доступу до ефективних і сучасних методів лікування, а й щоденної підтримки в боротьбі з хворобами. Ми пишаємось цією співпрацею зі справжніми професіоналами сфери охорони здоров’я громади й сподіваємось і надалі розширювати поле нашої взаємодії – щоб приносити максимальну користь населенню нашої громади. Вітаючи вас із професійним святом, бажаю вам побільше терпіння та поменше хворих, хай усі негаразди обходять ваші домівки стороною і над кожним буде мирне небо. Нехай ваша професійність та відданість справі щодня винагороджується щирою вдячністю та гідною зарплатнею.
З метою піднесення ролі та авторитету медичного працівника, медичної галузі сільський голова Плисківської ОТГ МАРИНА ВІРКО вручила СЕРТИФІКАТ на отримання 50 000 гривень для комп’ютерного забезпечення БОРЗНЯНСЬКІЙ ЦРЛ.
Кращим медичним працівникам Плисківської громади оголошено ПОДЯКУ сільського голови МАРИНИ ВІРКО Плисківської сільської ради за багаторічну, самовіддану, сумлінну працю, гуманність та милосердя, значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я Плисківського краю, високий професіоналізм, зокрема:
• КОТ ЛЮДМИЛІ ПЕТРІВНІ – завідуючій Плисківською амбулаторією загальної практики – сімейної медицини.
• РОМАНЧУК ТАМАРІ ВОЛОДИМИРІВНІ - медичній сестрі Плисківської сільської лікарської амбулаторії.
• ПИРОГ ТАМАРІ ВАЛЕРІЇВНІ - медичній сестрі Плисківської сільської лікарської амбулаторії.
• ГОЛЯЦІ ЛЮДМИЛІ ВОЛОДИМИРІВНІ - медичній сестрі загальної практики сімейної медицини Плисківської амбулаторії загальної практики.
• ПРОХОРЕНКО СВІТЛАНІ ГЕОРГІЇВНІ - медичній сестрі загальної практики сімейної медицини Плисківської амбулаторії загальної практики.
• БАБИЧ НАТАЛІЇ ВІТАЛІЇВНІ – завідуючій пункту здоров’я села Велика Загорівка.
ФІЛЕНКО НАТАЛІЇ ІВАНІВНІ - молодщій медичній сестрі пункту здоров'я села Велика Загорівка.
• ПРОХОРЕНКО СЕРГІЮ ВАСИЛЬОВИЧУ – завідуючому фельдшерським пунктом в селі Махнівка.
• МАМАЙ ВАЛЕНТИНІ СЕРГІЇВНІ – молодшій медичній сестрі фельдшерського пункту в селі Махнівка.
• ТЕРЕЩЕНКО ОКСАНІ СТЕПАНІВНІ – завідуючій фельдшерським пунктом в селі Сиволож.
• ФІНЬ НАДІЇ ІВАНІВНІ - молодшій медичній сестрі фельдшерського пункту в селі Сиволож.
З метою піднесення ролі та авторитету медичного працівника в Плисківській громаді, вручити СЕРТИФІКАТИ Плисківської сільської ради на отримання велосипеда, зокрема:
• БАБИЧ НАТАЛІЇ ВІТАЛІЇВНІ – завідуючій пункту здоров’я села Велика Загорівка з нагоди Дня медичного працівника та враховуючи численні побажання мешканців села Велика Загорівка.
• РОМАНЧУК ТАМАРІ ВОЛОДИМИРІВНІ - медичній сестрі Плисківської сільської лікарської амбулаторії з нагоди Дня медичного працівника.
• ПРОХОРЕНКО СЕРГІЮ ВАСИЛЬОВИЧУ – завідуючому фельдшерським пунктом в селі Махнівка з нагоди Дня медичного працівника.
• ТЕРЕЩЕНКО ОКСАНІ СТЕПАНІВНІ – завідуючій фельдшерським пунктом в селі Сиволож з нагоди Дня медичного працівника.
Тож кожному з вас – щира вдячність за те, що пліч-о-пліч крокуєте на нелегкій професійній ниві за професіоналізм, небайдужість та наполегливість у відповідальній та надзвичайно важливій для суспільства праці. Нехай кожен ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських стосунків, а таланти вашого розуму й душі стануть підґрунтям нових професійних звершень. Сили вам і терпіння, натхнення й задоволення від улюбленої справи.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора