A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ГОДИНА ПАМ'ЯТІ "ЖИТТЯ ПРОЖИТО НЕДАРЕМНО"

Дата: 25.06.2020 17:01
Кількість переглядів: 344

За ініціативи голови Плисківської сільської ради МАРИНИ ВІРКО 25 червня 2020 року у селі Велика Загорівка в Будинку культури жителі Плисківськоії ОТГ та запрошені гості зібралися на Годину пам’яті «ЖИТТЯ ПРОЖИТЕ НЕДАРЕМНО», присвячену вшануванню пам’яті народного депутата України ВАЛЕРІЯ ДАВИДЕНКА. Година пам’яті, смутку, але в той же час - година надії. 1 липня минає 40 днів від дня його трагічноії загибелі.
На запрошення сільського голови МАРИНИ ВІРКО взяли участь у скорботному заході: БОРИС ПРИХОДЬКО – народний депутат Верховної Ради України, ІРИНА ГРОЗЕНКО та СЕРГІЙ БАРИШОВЕЦЬ – депутати обласної ради, ЛЕСЯ СІНГАЇВСЬКА – керівник центрального виконавчого комітету політичної партії Всеукраїнське аграрне об’єднання «Заступ», член правління партії, ЛЮБОВ НОРІКОВА та ЮРІЙ КАНТУР – голови Височанської та Комарівської сільських рад, ВІТА КУЧМА - секретар Кіптівської сільської ради, ВІКТОР ГОРБАЩЕНКО – голова Борзнянської районної ради, МИКОЛА ГАЛЕПА - депутат Борзнянської міської ради, працівники Плисківської сільської ради, депутати, члени виконкому, в.о. старости старостинських округів Пликівської сільської ради, директори закладів освіти та Будинків культури та жителі громади.
Тебе нема… Ти в тім краю, де не цвітуть, як сніг каштани…на фоні мелодії АДАЖИО сільський голова МАРИНА ВІРКО читає вірш про сина України «Світить ім’я»... Виступаючі: БОРИС ПРИХОДЬКО та ІРИНА ГРОЗЕНКО згадували добре ім’я ВАЛЕРІЯ ДАВИДЕНКА, про усі добрі справи для Плисківської ОТГ, для 208-го округу: відремонтовані дороги, школи, ФАПи, садочки, лікарні, модернізоване вуличне освітлення у селах, викопані ставки.
ВАЛЕРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ багато передав оргтехніки у школи і медтехніки у заклади медицини. Піклувався про дітей, соцпрацівників, спортсменів. БОРИС ПРИХОДЬКО зазначив, що ВАЛЕРІЙ був його кращим другом і досвідченим колегою у парламенті та його смерть стала особистою втратою і для нього. Так само, як і для жителів 208-го округу, від якого він пройшов до Верховної Ради.
У період пандемії майже щотижня забезпечував медиків усім необхідним для боротьби з коронавірусом. У селі Велика Загорівка відкрито і освячено Свято-Покровський храм, який теж допомагав будувати ВАЛЕРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ. Завдяки сприянню В. ДАВИДЕНКА була частково відремонтована дорога Т 25-24 Борзна – Прилуки. Жителі громади з вдячністю згадували ВАЛЕРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА за надання допомоги у проведенні Фестивалю «Плиски – ТУРФЕСТ». Добрих справ зроблених ВАЛЕРІЄМ ДАВИДЕНКОМ дуже багато. Було б ще більше, адже він мав багато планів для розбудови свого округу. На жаль, надто рано і несподівано обірвалося його життя.
Голова Плисківської громади МАРИНА ВІРКО щиро вдячна усім людям, які приийшли на захід та вшанували пам’ять ВАЛЕРІЯ ДАВИДЕНКА!
Царство небесне і вічний спокій!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора