Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІДЗНАКИ ОБДАРОВАНИМ ДІТЯМ ГРОМАДИ. ПОДЯКИ ТА СЕРТИФІКАТИ НА 2500 ГРИВЕНЬ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ БАТЬКАМ ДЛЯ ПОТРЕБ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ

Дата: 26.06.2020 16:50
Кількість переглядів: 251

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, з нагоди ДНЯ МОЛОДІ та державного свята ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, нагородила ВІДЗНАКОЮ обдарованих дітей громади: ЛОЗИЦЬКУ ЯНУ, КІШКУ ТЕТЯНУ, ЗАХАРЧЕНКО ВІКТОРІЮ, ТЕРЕЩЕНКА ДЕНИСА, СТРИЖАК НАДІЮ, БАЙЛО ОКСАНУ. Марина Олександрівна оголосила ПОДЯКИ сільського голови з врученням СЕРТИФІКАТА на 2500 гривень матеріальної допомоги батькам для потреб обдарованих дітей Плисківської сільської ради: ЛОЗИЦЬКІЙ ВАЛЕНТИНІ МИКОЛАЇВНІ та ЛОЗИЦЬКОМУ ОЛЕГУ ВАСИЛЬОВИЧУ за виховання доньки ЯНИ, КІШЦІ ВОЛОДИМИРУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ та КІШЦІ ОЛЕНІ МИХАЙЛІВНІ за виховання доньки ТЕТЯНИ, КУЧЕРЯВІЙ ОКСАНІ ВІКТОРІВНІ за виховання доньки ВІКТОРІЇ, ТЕРЕЩЕНКО ОКСАНІ СТЕПАНІВНІ та ТЕРЕЩЕНКУ РОМАНУ МИКОЛАЙОВИЧУ за виховання сина ДЕНИСА, СТРИЖАК ЛЮДМИЛІ МИХАЙЛІВНІ та СТРИЖАК ВОЛОДИМИРУ ДМИТРОВИЧУ за виховання доньки НАДІЇ, БАЙЛО ЛЮДМИЛІ ВОЛОДИМИРІВНІ та БАЙЛО АНАТОЛІЮ ІВАНОВИЧУ за виховання доньки ОКСАНИ.
Сільський голова МАРИНА ВІРКО зі словами вдячності звернулася до батьків обдарованих дітей, до дітей, до керівників закладів освіти громади. Обдаровані діти заслуговують на те, аби ними пишалися всі жителі громади. Діти! Ви здатні сміливо долати труднощі, впевнено іти до мети. Ваші здобутки – це наша спільна радість. Завдяки батьківській підтримці й розумінню ми зможемо разом з закладами освіти й далі виховувати дітей, повних сил і жаги до вагомих результатів. Ми високо цінуємо прагнення обдарованих дітей наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними.
Марина Олександрівна запевнила, що керівництво Плисківської громади докладатимуть зусиль, щоб всі діти громади були впевнені в завтрашньому дні.
Вірте в свої сили! Творіть! Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора