A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 27.06.2020 10:48
Кількість переглядів: 229

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ, ДРУЗІ! Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО щиро вітає вас із знаменною датою в житті нашої держави — Днем Конституції України! 28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії нашого народу. Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердивши своє прагнення стати демократичною, соціальною, правовою державою, одним із основних принципів якої є забезпечення прав та свобод людини і громадянина. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.
Святкуваня Дня Конституції України цього року – найбільш актуально. Це вже не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали права на свою свободу, а сьогодні наші побратими знову захищають суверенітет і цілісність країни.
Конституція може згуртувати всі покоління в переконанні, що Батьківщина починається з кожного і від кожного з нас залежить побудова гармонійного суспільства для всебічного розвитку людини і ніхто не пошкодує заради цього ні сил, ні таланту, ні енергії.
Наш високий громадянський обов’язок – поважати Конституцію, слідувати її положенням, підвищувати правову культуру суспільства.
Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. У день свята Марина Олександрівна щиро бажає всім громадянам міцного здоров’я, щастя і достатку, любові, миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора