A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

26 червня 2020 року ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 26.06.2020 18:29
Кількість переглядів: 228

26.06.2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради під головуванням сільського голови Вірко М.О., на яке були запрошені начальники структурних відділів апарату сільської ради: Мохонько Л.А., Брагінець Л.В., Газнюк Т.В.
Про стан соціального захисту населення на території Плисківської сільської ради доповіли директор Центру надання соціальних послуг Мохонько Л.А. та фахівець із соціальної роботи Кутовець С.І. Інформацію взято до відома і визначені шляхи покращення роботи із соціального захисту населення Плисківської сільської ради.
Членами виконкому заслухано звернення присутнього на засіданні жителя с.Сиволож Беця С.М., який проінформував, що орендарями здійснюється оброблення земельних ділянок отрутохімікатами в денний час, що шкідливо впливає на бджіл. Прийнято рішення про міри щодо дотримання вимог законодавства України щодо охорони бджіл та забезпечення безпечного бджільництва.
Завершується будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини (на 1-2 лікаря) в с.Плиски, виконкомом присвоєно адресу даній будівлі.
Визначено проект, який може реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах – це «Капітальний ремонт дороги з твердим покриттям по вул.Тракторній на відрізку від перехрестя з вул.Урожайною до вул.Перемоги в с.Сиволож  Борзнянського району» протяжністю понад 1 км.
На засіданні члени виконкому обговорили стан доріг державного значення між населеними пунктами Плисківської ОТГ, який є незадовільний, тому вирішено направити звернення до всіх установ та органів, від яких залежить вирішення питання щодо негайного ремонту їх.
Обговорено та затверджено план роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2020 року.
Розглянуто звернення громадянина Грицай І. щодо введення додаткових автобусних маршрутів із с.Сиволож до м.Борзна та до с.Плиски та прийнято відповідне рішення.
Також прийняті рішення по результатах розгляду інших питань.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора