A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Правління схвалило зміни до річного бюджету Фонду

Дата: 15.06.2020 11:17
Кількість переглядів: 177

Сьогодні, 12 червня, під головуванням голови правління Фонду соціального страхування України, першого заступника Міністра соціальної політики Євгена Котика відбулось екстрене засідання правління. Захід пройшов у форматі відеоконференції.

Правління Фонду прийняло зміни до бюджету ФССУ на 2020 рік з метою уточнення планових показників дохідної та видаткової частин бюджету, зокрема, в частині виділення Фонду фінансової допомоги.

Це дозволить надати ФССУ 2 278,8 млн гривень фінансової допомоги з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, з них:

1 807,7 млн грн виділені Фонду на поворотній основі для забезпечення безперебійних виплат матеріального забезпечення застрахованим особам в умовах карантину;

471,1 млн грн – на безповоротній основі для виплати одноразових допомог членам сімей медичних та інших працівників закладів охорони здоров'я, які померли від коронавірусної інфекції, а також на компенсацію втраченого заробітку за час ізоляції від COVID-19.

Також під час засідання було оновлено Порядок складання та виконання бюджету Фонду і Коди економічної класифікації видатків бюджету. Зазначені зміни мають технічний характер і затверджені для врегулювання надання Фонду фінансової допомоги.

 

Пресслужба виконавчої дирекції
 Фонду соціального страхування України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора