A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

14 червня 2020 року, в неділю о 8 годині ранку розпочнеться святкове освячення новозбудованого СВЯТО-ПОКРОВСЬКОГО ХРАМУ в селі ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА

Дата: 12.06.2020 14:22
Кількість переглядів: 273

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
14 червня 2020 року, в неділю о 8 годині ранку розпочнеться святкове освячення новозбудованого СВЯТО-ПОКРОВСЬКОГО ХРАМУ в селі ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА.
В.о. голови Плисківської сільської ради ЛЮДМИЛА ІЛЛЯШЕНКО своїм РОЗПОРЯДЖЕННЯМ №43 від 11 червня 2020 року, в зв’язку з дією карантину, за сприятливої епідеміологічної ситуації в громаді, дозволила проведення даного релігійного заходу, за умови здійснення контролю релігійною організацією за дотриманням фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра та перебування не більше ніж однієї особи на 5 м² площі будівлі, якщо релігійний захід проводиться в приміщенні. Даний релігійний захід проводити, з дотриманням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.
Запрошуємо всіх жителів громади, гостей разом помолитися в новозбудованому храмі за МИР і СПОКІЙ в нашій громаді та державі.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора