A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

БЕЗПОВОРОТНА НА БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ БЛАГОДІЙНА ПОЖЕРТВА ДЛЯ МЕДИЧНОГО ПЕРСОНАЛУ ПЛИСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.06.2020 09:17
Кількість переглядів: 195

За ініціативою голови Плисківської сільської ради МАРИНИ ВІРКО листом-зверненням Плисківська сільська рада звернулася до пані ДЗВЕНИСЛАВІ ЧАЙКІВСЬКІЙ Генерального секретаря Міжнародного Благодійного фонду «Карітас України» , що входить в одну з найбільших мереж благодійних організацій у світі та Європі, за підтримки Програми «U-LEAD» з Європою реалізує Проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19». В рамках проекту Програмою були закуплені засоби індивідуального захисту для запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
З метою запобігання поширенню на території Плисківської ОТГ гострої респіраторної хвороби COVID-19 та захисту населення Плисківська сільська рада отримала на безповоротній на безоплатній основі благодійну пожертву у вигляді набору засобів індивідуального захисту та дезінфекції для розповсюдження цієї допомоги серед медичного персоналу.
В.о. сільського голови ЛЮДМИЛА ІЛЛЯШЕНКО щиросердечно подякувала пані ДЗВЕНИСЛАВІ ЧАЙКІВСЬКІЙ за проявлену турботу, милосердя та допомогу медичним працівникам Плисківської ОТГ.
ТІЛЬКИ, ПОЄДНУЮЧИ ЗУСИЛЛЯ, МИ РАЗОМ ЗДОЛАЄМО COVID-19, СПРИЯТИМЕМО ПОДАЛЬШІЙ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ ТА РОЗБУДОВІ УКРАЇНИ ЯК СОЦІАЛЬНОЇ ТА ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ.
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора