A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДІЙТЕ ЗА ЗАКОНОМ І НЕ ВИНИКАТИМЕ ПРИКРИХ НЕПОРОЗУМІНЬ, ЩОБ ВИРІШУВАТИ СПРАВИ У СУДАХ

Дата: 04.06.2020 10:06
Кількість переглядів: 251

Для Плисківської громади, що ТОВ «Плиски-Агро», що будь-які інші фігуранти земельних правовідносин можуть бути в ролі як шанованих інвесторів (якщо діють соціально-відповідально та законно), так і в ролі порушників та недоброзичливців – виключно залежно від законності їх дій. Всі вони є представниками бізнесу, де етика і мораль часто ставляться на кілька щаблів нижче, аніж прибуток і відстоювання бізнес-інтересів.
В силу норм законів Плисківська сільська рада є орендодавцем земельних ділянок в межах адміністративних територій, що належали Великозагорівської, Махнівської, Сиволозької сільським радам на новоутвореній об’єднаній територіальній громаді-Плисківській сільській раді, належить майновий інтерес щодо своєчасного отримання від орендаря платежів за вказаними договорами оренди землі.
Господарський суд Чернігівської області розглянувши матеріали справи за позовом Плисківської сільської ради Борзнянського району Чернігівської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Плиски-Агро» про стягнення заборгованості зі сплати орендної плати за користування земельними ділянками відповідно до договорів оренди землі у справі №927/215/20 від 18 травня 2020 року
ВИРІШИВ:
1. Позов задовольнити повністю.
2. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Плиски-Агро» 166 158,30 грн. заборгованості по орендній платі та 2492,37 грн. судового збору.
3. Повернути Плисківській сільській раді Борзнянського району Чернігівської області з Державного бюджету України 1457,52 грн. судового збору.
Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО звертається з проханням до ВСІХ – дійте за законом і тоді не виникатиме прикрих непорозумінь, щоб вирішувати справи у судах.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора