Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО щиро вітає з Днем охорони навколишнього середовища

Дата: 05.06.2020 09:51
Кількість переглядів: 197

Чисті повітря, вода і земля є базовими потребами для кожної людини на планеті. Всі небайдужі люди Землі сьогодні, 5 червня, святкують Всесвітіній день охорони навколишнього середовища. Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, від себе особисто та від імені жителів громади, щиро вітає з Днем охорони навколишнього середовища всіх хто взяв на себе велику відповідальність — дбати про наше довкілля і від душі бажає, щоб ваша діяльність завжди приносила користь і загальне благополуччя.
У День охорони навколишнього середовища всім прозорого повітря, чистої води і рівноваги всіх екологічних змінних. Своєю роботою ви робите наше життя кращим! Хай серце кожної людини з трепетом ставиться до природи і прагне захистити її, нехай стане менше втручань в життя флори і фауни, нехай здоров’я, краса та багатство навколишнього середовища завжди будуть стояти щаблем вище багатства гаманців і примх розкоші людства.
Від ставлення кожного з нас до вичерпних природних ресурсів залежить майбутнє планети і так само надважливою є щоденна робота науковців, які працюють у цій царині задля збереження нашої спільної домівки - планети Земля та примноження її природних багатств.
Марина Олександрівна, особисто дякує кожному, хто обрав цей шлях у своєму житті та невтомно і послідовно захищає створену та даровану Богом унікальну природу.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора