A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Онлайн-конкурс малюнків на тему: "Моє щасливе дитинство"

Дата: 01.06.2020 15:28
Кількість переглядів: 512

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків, які ми відзначаємо 01.06.2020 р. з 15.05.2020 р. по 27.05.2020 р. Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини, Служба у справах дітей Плисківської сільської ради та Будинки культури Плисківської ОТГ сумісно провели онлайн-конкурс малюнків на тему: "Моє щасливе дитинство".
Бажаючі діти взяли участь у даному конкурсі та надсилали малюнки через Viber. По мірі надходження всі малюнки були виставлені у соцмережі Facebook на сторінці Будинки культури Плисківської ОТГ.
Переможці визначилися за результатами онлайн-голосування (за найбільшою кількістю отриманих лайків ) в соцмережі Facebook на офіційній сторінці Будинки культури Плисківської ОТГ з 15.05.2020 р. по 27.05.2020 р., подарунки вручені, таланти відкриті!
Щиро дякуємо усім юним художникам, що надіслали свої роботи, а також їхнім батькам і вчителям! Малюнки цікаві, яскраві, талановиті, адже в кожному з них — часточка душі і серця автора. Кожен учасник отримав від організатора конкурсу — Плисківської сільської ради — пам'ятний подарунок.
Фото без опису
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора