A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ПЛИСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІД 29 ТРАВНЯ 2020 РОКУ

Дата: 29.05.2020 17:53
Кількість переглядів: 185

29.05.2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради, на яке були запрошені начальники структурних відділів апарату сільської ради: Кутовець В.В., Вернигор В.О., Брагінець Л.В., Газнюк Т.В.
Членами виконкому підведені підсумки опалювального сезону 2019-2020 років та відмічено, що всі бюджетні заклади сільської ради були забезпечені паливом в минулому опалювальному сезоні. Завдяки ефективним діям керівництва громади вже придбано якісне вугілля, палети та інше паливо і на наступний опалювальний сезон 2020-2021 років. Залишилось заготовити декілька кубів дров, що доручено зробити місцевому комунальному підприємству.
Виконавчий комітет схвалив звіт про виконання сільського бюджету за І квартал 2020 року в розмірі: по доходах у сумі 5898240,59 грн., в тому числі доходи загального фонду 5853761,86 грн., спеціального фонду – 44478,73 грн. та по видатках у сумі 6098389,79 грн., в тому числі загального фонду – 6081885,40 грн. та спеціального фонду - 16504,39 грн.
Про виконання Плану економічного і соціального розвитку Плисківської сільської ради за 2019 рік доповідала керуючий справами (секретар) виконкому Лебедь Л.Я., яка відмітила, що як наслідок виконання основних цілей плану соціально-економічного розвитку Плисківської об’єднаної територіальної громади досягнуто наступних результатів: сприяння розвитку інфраструктури, поліпшення стану доріг, поліпшення благоустрою населених пунктів тощо.
Основні напрямки виконання Плану - це будівництво амбулаторії, ремонт доріг та вуличного освітлення сіл громади, придбання техніки для комунального підприємства, службового легкового автомобіля, 4 альтанок, дитячого ігрового майданчику для с.Плиски, музичного обладнання та сценічних костюмів для БК, телевізора для Махнівського БК, для шкіл придбані інтерактивні дошки, комп’ютерна техніка, учнівські меблі, проведені ремонтні роботи в с.В.Загорівка: фасаду їдальні школи, Будинку культури та доріжок біля пам’ятника і багато іншого.
На засіданні виконавчого комітету вирішувались проблемні питання в організації оздоровлення дітей і підлітків влітку 2020 року через відсутність конкретних термінів щодо зняття обмежувальних заходів у зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19.
В Україні змінюються підходи до функціонування та фінансування дитячих закладів стаціонарного перебування, з метою забезпечення поступової ліквідації інтернатів, сприяння сімейному вихованню дітей, забезпечення розвитку та доступності освітніх послуг на рівні громади. Для забезпечення виконання даних заходів на засіданні виконавчого комітету створено міжвідомчу робочу групу з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей та затверджено план реформування системи інституційного догляду та виховання дітей Плисківської сільської ради на 2020-2026 роки.
Крім того, надано дозвіл на оформлення права власності на земельну ділянку неповнолітній жительці громади, прийняті рішення по результатах розгляду заяви громадянки, що проживає в с.Плиски без реєстрації та інших питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора