A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ТА ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ БАТЬКІВ

Дата: 01.06.2020 12:37
Кількість переглядів: 220

Дорогі діти! Шановні батьки!
Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО щиро вітає вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей та Всесвітнім днем батьків.  Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо.
Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Плисківської ОТГ і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
Наше основне завдання – виховати дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, свого краю, мови та культури.
Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.
У День захисту дітей, Марина Олександрівна бажає кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим. Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зіронька, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Діти, ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Якомога більше вам щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів. Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!
Миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!
Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора