A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДОРОГІ УЧНІ, ВИПУСКНИКИ, УЧИТЕЛІ, ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Дата: 29.05.2020 08:00
Кількість переглядів: 211

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО сердечно вітає Вас зі святом останнього дзвоника. Проте цьогоріч, на жаль, школярі Плисківської ОТГ , як і всієї України, веселий малиновий передзвін зможуть почути лише онлайн, адже свято, як і вся навчальна весна 2020 року, пройшли в дистанційному режимі. Але, можемо говорити, що наша освітянська, учнівська та батьківська громада успішно пройшли цеий досить складниий період .
У 3 закладах загальної середньої освіти нашої громади протягом 2019/2020 навчального року освіту здобували 186 учнів .
І хоча для всіх школярів останній дзвоник – це провісник радості і веселощів, чудовий день, коли позаду залишаються всі турботи і настає казкова пора літнього відпочинку, для випускників 11 класів попереду - сесія ЗНО, котра триватиме з 25 червня по 17 липня. Тому, Марина Олександрівна першочергово бажає одинадцятикласникам витримки, посидючості, наполегливості і, безперечно, успішної здачі ЗНО та вступу в омріяні виші. А всій іншій шкільніий дітворі зичить міцного здоров’я та незабутнього літа, радісного, безтурботного і цікавого, сповненого яскравих вражень та мандрівок.
Бажає всій освітянській родині Плисківської ОТГ миру й  добра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здійснення мрій, віри й упевненості в завтрашньому дні. Нехай кожен день літа дарує хвилини радості! Щасти вам у всьому! Бережіть себе та своіїх рідних!
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора