A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ОГОЛОШЕННЯ!!! КОНКУРС ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ!!!

Дата: 14.05.2020 12:04
Кількість переглядів: 314

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їх належний рівень виховання і дотримання прав та законних інтересів дитинства.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків, які ми будемо відзначати 01.06.2020 р. Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини, Служба у справах дітей, Будинки культури Плисківської ОТГ запрошують всіх бажаючих дітей Плисківської громади взяти участь у онлайн-конкурсі малюнків на тему: "Моє щасливе дитинство".
Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні надіслати малюнки через Viber за номером 0632662369. По мірі надходження всі малюнки будуть виставлені у соцмережі Facebook на сторінці Будинки культури Плисківської ОТГ.
До малюнку додаються такі дані: прізвище, ім'я, вік та місце проживання.
Переможці визначатимуться за результатами онлайн-голосування (за найбільшою кількістю отриманих лайків) в соцмережі Facebook на офіційній сторінці Будинки культури Плисківської ОТГ з 15.05.2020 р. по 27.05.2020 р. Завершення голосування 27.05.2020 р.
Критерії оцінювання конкурсних малюнків:
- Малюнок повинен відповідати вказаній темі;
- Формат роботи має бути не менше ніж А4.
- Техніка виконання та матеріали довільні.
Переможці конкурсу будуть оголошені і нагороджені подарунками 01.06.2020 р.
 
 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора