A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

НІКОЛИ ЗНОВУ!

Дата: 08.05.2020 10:12
Кількість переглядів: 248

 Однією з найскорботніших подій ХХст. та найболючіших ран людства була Друга світова війна, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства.
Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Українці зробили значний внесок у Перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціною цього стали надзвичайні втрати упродовж 1939–1945 років – українців та інших народів, які проживали на нашій землі й боролися проти тоталітарних режимів.
День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізує не тріумф переможців над переможеними, а має бути нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією.
Найважливішим підсумком війни має бути не культ перемоги, а вміння цінувати мир, категорично і безкомпромісно захищати його всіма розумними засобами.

МИР це не закляклий страх перед ворогом, не капітуляція, не просто відсутність військових дій, а ключова умова для гармонійного розвитку особистості та суспільства.
Ми добре знаємо ціну війни, тому плекаємо мир.
Схиляємо голову перед подвигом наших батьків і дідів.
Вічна слава і світла пам'ять та шана тим, хто не повернувся з фронтів та земний уклін живим Ветеранам війни!!! НІКОЛИ ЗНОВУ!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора