A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Усе про коронавірус — на урядовій сторінці

Дата: 06.03.2020 15:45
Кількість переглядів: 204

Кабінет Міністрів України створив спеціальну інформаційну сторінку з усією актуальною інформацією про коронавірус COVID-2019 в Україні.

 

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук: «… в Україні зафіксовано перший випадок захворювання, спричиненого новим коронавірусом. Наголошую, держава готова оперативно реагувати й надавати кваліфіковану медичну допомогу. Прошу зберігати спокій та отримувати інформацію лише з офіційних джерел. Уряд створив спеціальну інфосторінку з усією актуальною інформацією».

На цій сторінці зібрана інформація про готовність України до спалаху коронавірусу, про застережні заходи, шляхи передачі захворювання та інше.

Зокрема, зазначається, що захворювання, викликане новим коронавірусом, не можна називати «смертельним», адже летальність складає 3,3%.

Вразливими до вірусу вважаються люди похилого віку, медпрацівники, особи, які мали контакт із хворими, та ті, у кого слабкий імунітет.

Щоб захистити себе від коронавірусу, рекомендується часто мити руки, повноцінно харчуватися, мати здоровий сон, займатися фізичними вправами, підтримувати водний баланс організму, не їсти сирого м’яса.

Більше інформації за посиланням.

Нагадаємо, в Україні зареєстрований один випадок захворювання на COVID-19. Хворий госпіталізований 29 лютого. Недуга виявлена у чоловіка, який у лютому відвідував Італію. Всі контактні особи знаходяться під наглядом лікарів-епідеміологів. Зразки аналізів відправлені до ВООЗ.

 

Департамент інформаційної діяльності та
 комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора