A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

День вшанування учасників бойових дій в громаді

Дата: 14.02.2020 11:47
Кількість переглядів: 212

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це наш гіркий біль, який не минає...Крім афганців, цього дня вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України. У період незалежності в миротворчих операціях за межами країни загинуло 49 військових.
З метою вшанування подвигу військовослужбовців при виконанні обов’язків військової служби та поліпшення соціального захисту ветеранів війни, за дорученням голови Плисківської ОТГ МАРИНИ ВІРКО, в сільській раді посадові особами сільської ради, працівники СБ Культури разом із учасниками бойових дій вшанували пам'ять загиблих воїнів, згадали світлим спогадом...
Сертифікати з виплатою грошової винагороди у розмірі 2000 гривень, учасникам бойових дій в Афганістані та на території інших держав, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан вручені ЯКОВУ ЯКОВИЧУ БОРОВИКУ, АНАТОЛІЮ ВАСИЛЬОВИЧУ МОСЯГІНУ, ОЛЕКСАНДРУ ЛЕОНТІЙОВИЧУ СУВОРОВУ, ВОЛОДИМИРУ ПАНАСОВИЧУ РЯБЧУНУ, ГРИГОРІЮ ІВАНОВИЧУ КАГАДІЮ, ВОЛОДИМИРУ ОПАНАСОВИЧУ КІШЦІ, ВАСИЛЮ ЛУКИЧУ КІШЦІ, МИКОЛІ МИКОЛАЙОВИЧУ СУХОВІЮ, МИХАЙЛУ ФЕДОСІЙОВИЧУ ДОВГОПОЛОМУ, РОМАНЕНКУ ВОЛОДИМИРУ ІВАНОВИЧУ  та вдові НАДІЇ МИХАЙЛІВНІ МОСКАЛЕНКО.
З самого початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від російських загарбників, багато з них, на жаль, загинуло.
У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу...

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора