A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко підтримав спроможну Плисківську громаду

Дата: 29.01.2020 11:03
Кількість переглядів: 243

Плисківська - дійсно спроможна громада, яка активно розвивається, реалізує соціальні програми, налагоджує обмін з гмінами Польщі і потужно підтримує своїх членів.Плисківська - дійсно спроможна громада, яка активно розвивається, реалізує соціальні програми, налагоджує обмін з гмінами Польщі і потужно підтримує своїх членів.  У цьому запевнила керівництво Чернігівської облдержадміністрації безпосередньо голова Плисківської сільської територіальної громади Марина Вірко.

28-го січня з її ініціативи відбулася зустріч делегації Плисківської ОТГ з головою Чернігівської ОДА Андрієм Прокопенком. Пояснення ситуації на офіційному рівні стало необхідним після кількох публікацій в пресі і поширюваних у Мережі чуток про ліквідацію Плисківської сільської територіальної громади. Щоб отримати відповідь на ці закиди її представники на чолі з головою і напросилися на зустріч. Захід викликав велику зацікавленість у представників ЗМІ області.

Марина Вірко розповіла Андрію Прокопенку про потенціал Плисківської сільської територіальної громади, яка об'єднує села Плиски, Махнівка, Велика Загорівка, Степ та Сиволож. Вона запевнила, що  в громаді роблять все можливе і неможливе, що мешканцям громади жилося краще.

Голова облдержадміністрації запевнив членів делегації, що територіальна громада є у Перспективному плані, і ніякої реорганізації або ліквідації цієї територіальної структури не передбачаєтьсяі громада буде збережена.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

https://youtu.be/MTdzp3Hbe9U

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора