A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Увага: сплачуйте податки лише на нові рахунки

Дата: 16.01.2020 10:05
Кількість переглядів: 235

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області радять платникам бути уважними при сплаті рахунків і нагадують, що з 13 січня 2020 року в Україні застосовуються лише рахунки за стандартом IBAN. 

З 01 січня 2020 року у Державній казначейській службі України введено в дію нові рахунки для зарахування до бюджетів податків, зборів, платежів. Проте, за повідомленням Головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області, у перші дні 2020 року продовжує надходити велика кількість платежів на рахунки, які діяли до 01.01.2020, що не дає можливості здійснити їх зарахування до державного та місцевих бюджетів та на рахунки бюджетних установ.

Крім того Казначейство повідомляє, що відповідно до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 21.01.2004 №22, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 29.03.2004 за №377/8976 (зі змінами), у разі неможливості встановити належного отримувача, банк здійснює повернення коштів банку, що обслуговує платника.

Нагадуємо, що реквізити рахунків для сплати розміщені на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області (ch.tax.gov.ua) у рубриці «Бюджетні рахунки» за посиланням: https://ch.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/ .

Інформацію щодо нових рахунків можна отримати також у Центрах обслуговування платників та Державних податкових інспекціях за місцем обслуговування.

                    Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора