A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

18 СІЧНЯ 2020 РОКУ У ВЕЛИКІЙ ЗАГОРІВЦІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛ 1-ГО ТУРНІРУ З БІЛЬЯРДУ ПАМ’ЯТІ ІНДИКА ВІТАЛІЯ ВАСИЛЬОВИЧА

Дата: 20.01.2020 14:15
Кількість переглядів: 245

18 СІЧНЯ 2020 РОКУ У ВЕЛИКІЙ ЗАГОРІВЦІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛ 1-ГО ТУРНІРУ З БІЛЬЯРДУ ПАМ’ЯТІ ІНДИКА ВІТАЛІЯ ВАСИЛЬОВИЧА.
Саме 19 січня Віталію Васильовичу мало б виповнитися 61 рік. На жаль хвороба забрала з родини люблячого чоловіка, турботливого батька, дідуся, невтомного господаря, лишила друзів надійного товариша та мудрого наставника. Ми його пам’ятаємо, як Людину, яка чималу частину свого життя провела в спорті. Віталій Васильович був прекрасним гандболістом, не один рік захищав ворота великозагорівської футбольної команди, а пізніше став палким її вболівальником, дуже полюбляв грати в більярд. В останні роки свого життя вільні хвилини проводив за більярдним столом, передаючи свої знання та вміння молодому поколінню. Великозагорівці вирішили турнір з більярду приурочити світлій пам’яті Індика Віталія Васильовича.
Перший турнір з більярду зібрав 16 спортсменів, яких сліпим жеребкуванням було розподілено на три групи. Після групових змагань, які пройшли за коловою системою, визначилися три учасники фіналу. Фінальну четвірку склали такі гравці: Індик Євген (старший син Віталія Васильовича), Семенко Анатолій, Сохацький Валентин та Федорченко Владислав. Видовищний фінал зібрав багато вдячних глядачів різних поколінь, які із захопленням спостерігали за баталіями, що точилися за більярдним столом та оплесками вітали відмінні удари.
Слід сказати, що в цей день не було рівних ІНДИКУ ЄВГЕНУ, який, перемігши всіх суперників, став ПЕРШИМ переможцем турніру пам’яті свого батька, отримавши прекрасний кубок. Так і повинно було бути! Срібну медаль виборов досвідчений Семенко Анатолій (на його рахунку перший забитий шар на турнірі). Бронзовим фіналістом став Сохацький Валентин. А замкнув четвірку фіналістів Федорченко Владислав, який може занести собі в актив, хоч і програші від усіх суперників, але лише в один шар.
Переможець і призери були нагороджені медалями, а всі учасники фіналу - грамотами.
Представник Плисківської сільської ради Мазій Олександр Іванович був на іграх як попереднього етапу, так і фінальної частини. Спортивна громадськість Великої Загорівки була приємно вражена вітанням, які надійшли від сільського голови Вірко М.О. та подарунком, який вручив Олександр Іванович, а це сертифікат на придбання чотирьох київ для гри в більярд та чотирьох ракеток для гри в настільний теніс.
І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ! Фінальну частину змагань спортсмени грали на професійному 12-ти фунтовому більярдному столі, який був презентований громаді села Велика Загорівка Індиком Євгеном Віталійовичем. Це вже не перша допомога односельцям від нашого земляка.
Віримо і зробимо все можливе, щоб турнір пам’яті Індика Віталія Васильовича став традиційним, а географія його учасників розширювалася з кожним роком, вийшовши за межі рідного краю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора